Pure - Lederen handgreep

Super Prof Pure

De Pure lijn van Super Prof is een volledige range aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen voorzien van een ergonomische lederen handgreep.

De voordelen van Pure:

  • Neemt beter vocht op
  • Betere grip bevordert werkcomfort en productiviteit
  • Ergonomische lederen handgreep
  • Volledige range aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen

Super Prof Pure pleisterspanen Flex

De nieuwe pleisterspaan Flex is ideaal voor het superglad afwerken van (grote) oppervlakken, snel en zonder verlies van pleistermateriaal en het is bijna niet noodzakelijk om later te schuren.

Verkrijgbaar in 2 diktes (0,3 mm - 0,4 mm) en verschillende lengtes (280 en 330 mm).

Super Prof Pure Flowline lijmspanen

Door de schuine vertanding van de nieuwe Pure Flowline lijmspanen ontstaat een nagenoeg vol bed verlijming. De lijm rillen vallen over elkaar heen, waardoor er geen holle ruimte onder de tegel ontstaat en er minder lijm nodig is.

Deze lijmspanen zijn voorzien van een lichte en sterke ang, welke stevig bevestigd is aan het roestvrij stalen (RVS) blad met een hoge slijtvastheid.
Verkrijgbaar in 6, 8 en 10 mm vertandingen.

De spackmesbak zorgt ervoor dat uw gereedschappen (spackmessen, gispmessen, troffels etc.) veilig en professioneel kunnen worden opgeborgen en getransporteerd. Mogelijke schade aan gebruiker en product wordt sterk gereduceerd.

De Pure lijn van Super Prof is een volledige range aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen voorzien van een ergonomische lederen handgreep.

Direct Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Super Prof.

Met het versturen van deze gegevens gaat u akkoord met de wijze waarop wij uw gegevens verwerken (zie privacy statement).

Verhoeven Tools & Safety
De Geerden 16
5334 LE Velddriel

T 0418 634 600
F 0418 631 101
E info@verhoeventoolssafety.nl

Tools for professionals

Verhoeven Tools & Safety. © 2018