Het beste handgereedschap voor de echte vakman.

Het brede assortiment van Super Prof omvat handgereedschap voor tal van professionele doelgroepen zoals tegelzetters, stukadoors, metselaars, voegers, vloerleggers, schilders, droog- en gibobouwers. 

Super Prof gereedschap biedt kwaliteit, ergonomie en innovatie en draagt bij aan het echte vakwerk, werkcomfort en productiviteit. U vindt Super Prof gereedschap bij de professionele vakhandel.

Super Prof concepten

Maak kennis met onze brede kwalitatieve assortimenten handgereedschappen, PBM, werkkleding en schoenen.

Stukadoor - Pure - Lederen handgreep

Het Pure concept van Super Prof is voorzien van een ergonomische lederen handgreep, welke een goede grip geeft en het vocht beter opneemt. Hierdoor wordt het werkcomfort en de productiviteit bevordert.

Het assortiment bestaat uit een volledige range aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen en Eco troffels. 

Stukadoor - Nieuwe kleurcombinatie

Het stukadoor concept met soft greep is verkrijgbaar in de nieuwe oranje-bruine kleurstelling. Door een zeer ruime ervaring met stukadoors kunnen wij u een perfect assortiment aanbieden.

Een assortiment kan onder meer bestaan uit pleisterspanen, raapspanen, opzetspanen, stukadoorstroffels, spackmessen, gipsmessen, Comfort Profiles en Twisters.

Comfort Profile

De Comfort Profile en Comfort Profile Next zijn ideaal voor het superglad afwerken van grote oppervlakken, snel en zonder verlies van pleistermateriaal. Verkrijgbaar in 0,3, 0,4 en 0,7mm.

Aluminium rijen

Het assortiment bevat 5 soorten rijen: de vloerrij, de trapezium rij, trapezium hoekrij, het h-profiel en het dubbel h-profiel.

Tegelzetter

Voor de tegelzetter heeft Super Prof alle handgereedschappen in huis. Super Prof speelt ook in op de recente ontwikkelingen in de markt. Onze lijmspanen zijn verkijgbaar in alle gangbare maten en vertandingen. Daarnaast bevat het assortiment onder meer tegeltroffels, invoegborden, inwasspanen, hamers, dozenboren, vloertrekkers, ontluchtingsrollers, kniebeschermers, schoonmaakbassin en –schoonmaaksponzen.

Metselaar en Voeger

In het kader van ergonomisch gereedschap biedt Super Prof de metselaar diverse producten, die in samenwerking met TNO zijn ontwikkeld. De ontwikkelingen hierin zijn de ERGO en SMART metseltroffels. Deze troffels verminderen de belasting van de spieren en zenuwen met 60%, respectievelijk 30%. Naast deze innovaties omvat dit assortiment ook traditionele metseltroffels, voegspijkers, beitels, voegborden, en de Super Prof voegmaster.

Metser en Voeger BE

Voor de metser - voeger in België heeft Super Prof een uitgebalanceerd assortiment met specialistische gereedschappen. U kunt hierbij denken aan Belgische metseltroffels in het type Antwerpen, Brussel, Floreffe, en Parijs. Maar ook producten als voegborden, voegspijkers, metselkoorden en de Super Prof voegmaster zijn beschikbaar.

Gibobouwer

Het gibobouwerassortiment bevat kwalitatief hoogwaardige zagen voor gasbeton en gipsblokken, lijmkamscheppen, sleuventrekker en gipsschaven.

Droogbouwer

Voor de droogbouwer biedt Super Prof breedspachtelmessen, profielverbindingstangen, blikscharen, hand- en steelslijpers en gipsplatensnijders. 

Vloerenlegger

Het assortiment voor de vloerlegger bestaat uit vloerspanen, vloertrekkers, schuurborden, kniebeschermers, vloerrijen en ontluchtingsrollers.

Dit concept wordt vaak gecombineerd met andere concepten.

Schilder

In zowel de presentatie als de opbouw van het assortiment biedt Super Prof een compact, compleet en overzichtelijk concept, dat voldoet aan de eisen van de schilder. 

Het assortiment bestaat uit rollers, verfbeugels, verlengstelen, kwasten, blokkwasten, radiatorkwasten, borstels, verfbakjes, verfemmers, plamuurmessen en toebehoren.

KlikCaps

Met de innovatieve KlikCap sluit je snel, eenvoudig en veilig een wand schakelaar of een wandcontactdoos af voorafgaand aan de stuc-, elektricien-, schilder-, of behangwerkzaamheden.

Schoonmaakgereedschap, bezems en vegers

 Super Prof biedt een uitgebreid assortiment vegers, bezems en schoonmaakgereedschap.
 
Grondgereedschap 

Het assortiment bestaat uit betonschoppen, batsen, spades, balastschoppen, stelen en natuurlijk ook losse schoppen.

 

Slangen en koppelingen

Ook voor de slangen & koppelingen kunt u bij Super Prof terecht. Er zijn verschillende presentaties mogelijk, kiest u voor een maatwerk assortiment of kiest u voor een Super Prof concept. We kunnen u ten alle tijden goed adviseren.
 

NOVUS handtackers en nieten

Wij bieden u een kwalitatief en uitgebalanceerd assortiment handtackers & nieten. Het merk NOVUS is van gedegen Duitse makelij en voldoet in al uw wensen.

Er zijn mogelijkheden om u de weergegeven display ter beschikking te stellen.

SOLA meetgereedschap

SOLA biedt hoge kwaliteit meetgereedschap.

Het assortiment omvat waterpassen, landmeters, rolbandmaten,  duimstokken en waterpasrijen.

CARBIDE schuurmiddelen

CARBIDE is een extreem hard en veelzijdig schuurmateriaal. Het assortiment bestaat uit schuurplaten met Velcro voor elektrische machines, schuurschijven voor haakse slijpers en handschuurgereedschap. De schuurplaten voor elektrische machines zijn geschikt voor de bekende merken zoals Bosch, Metabo, Festool, etc.

FULL CIRCLE schuurmiddelen

Het concept bestaat uit een aantal speciaal ontworpen schuurplaten, stelen en schuurpapieren waarmee u snel kunt werken zonder kwaliteit in te leveren. 

Be-Wear werkkleding

Voor de stukadoor en schilder bieden wij een assortiment wit/grijze werkkleding van ons eigen merk Be-Wear aan.

Wij hebben tevens een assortiment grijze Be Wear werkkleding voor andere doelgroepen. Het assortiment bestaat uit jassen, sweaters, t-shirts, polo's, overalls, standaard en luxe werkbroeken en een nieuwe trendy joggingbroek.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Stofmaskers, gehoorbescherming, handschoenen en veiligheidshelmen maken onder andere deel uit van een goed en kwalitatief assortiment Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Op zoek naar het juiste handgereedschap?


Bekijk onze nieuwe online catalogus handgereepschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bekijk online catalogus
Direct Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Super Prof.

Met het versturen van deze gegevens gaat u akkoord met de wijze waarop wij uw gegevens verwerken (zie privacy statement).

Verhoeven Tools & Safety
De Geerden 16
5334 LE Velddriel

T 0418 634 600
F 0418 631 101
E info@verhoeventoolssafety.nl

Tools for professionals

Verhoeven Tools & Safety B.V. © 2019